Twitter Facebook

Felhasználási feltételek

A 7óra7.hu oldal látogatói és felhasználói látogatásukkal és regisztrációjukkal elfogadják az alábbiakban rögzített feltételeket:

Adatszolgáltatás: A 7óra7.hu látogatói az oldalra való belépéssel tudomásul veszik, hogy a 7óra7.hu és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról rögzítik az adatokat (pl. IP-cím, böngésző típusa, stb.), melyekről az üzemeltető statisztikai kimutatásokat készít. Az üzemeltető az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazza, hogy az adatok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek. Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására. Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztéséhez, illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

A 7óra7.hu regisztrált felhasználói regisztrációjukkal egyúttal tudomásul veszik, hogy 7óra7.hu és a hozzá kapcsolódó összes szolgáltatás az ingyenes regisztrációhoz adatokat kér be és tárol a rendszeren. Ezen adatok a szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek, melyekből statisztikai kimutatásokat készítünk a szolgáltatásainkat igénybevevő felhasználókról. Az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk,hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek. Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására. Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztéséhez, illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Moderáció: A 7óra7.hu regisztrált felhasználói tudomásul veszik, hogy a 7óra7.hu törekszik a kommunikáció kialakítására és fenntartására, ezért a regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára hozzászólási lehetőséget ad. A hozzászólást publikáló felhasználó tudomásul veszi, hogy hozzászólása elküldésével az arra vonatkozó szerzői jogairól lemond. A 7óra7.hu fenntartja a jogot a hozzászólások moderálására (törlésére), tekintettel elsősorban a tématartásra, a Btk.-ba és Ptk.-ba ütköző tartalom eltávolítására, az oldal képének egységére, illetve a kulturált beszélgetés fenntartására. A párbeszéd fenntartása érdekében a moderációra okot adó felhasználók regisztrációját a moderátorok külön értesítés nélkül megszüntethetik.

Hivatkozások: A 7óra7.hu tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

Szerzői jogok: A közzétett közlemények szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. A portál tartalmának szerzői jogaival a Kultúrbrigád Kft. rendelkezik, ezért ezek felhasználásához a Kultúrbrigád Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kultúrbrigád Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit a látogató – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A portálra való hivatkozások (linkek) elhelyezhetők és megoszthatók más online szolgáltatásokban, azonban a Kultúrbrigád Kft. fenntartja azt a jogot, hogy a hivatkozás ellen kifogást emeljen, és annak törlését kezdeményezze. A portálon elhelyezett közlemények idézhetők abban az esetben, ha az tájékoztatási vagy oktatási célból történik, és nem haladja meg az adott teljes közlemény terjedelmének negyedét. A szájttól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  • a) nem módosítja az eredeti információt,
  • b) a www.7ora7.hu oldalra utaló egyértelmű hivatkozást linkkel együtt minden közlésnél feltünteti.

Tilos a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kultúrbrigád Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A 7óra7.hu és változatai domainnevek szerzői jogi védelmet élveznek, felhasználásuk – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Kultúrbrigád Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A szerkesztőség bármely címére küldött szöveges és képes háttéranyagokat minden esetben szabadon és térítésmentesen felhasználható, szerkeszthető sajtóközleménynek tekintjük, amelyeknek további felhasználásáról a lap szerkesztői saját belátásuk szerint döntenek. A 7óra7.hu hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Vásárlási tájékoztató: A 7óra7.hu oldalról közvetlenül vásárlást kezdeményezhet különböző internetes jegyeladó rendszerekben. A vásárlási tájékoztató az alábbi helyeken érhető el:

Interticket
Ticketportal

Egyéb jegyeladó rendszerekre történő hivatkozás esetén a hivatkozott oldalon a „Vásárlási tájékoztató”, „Általános Szerződési Feltételek” menüpontok adnak tájékoztatást.

Jegyeladói ügyfélszolgálatok: Interticket: telefon: +36 1 266-0000, hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9.00-20.00 óra között; e-mail: interticket@interticket.hu; Ticketportal: telefon: +36 30 533-9933, e-mail: help@ticketportal.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy vásárlás előtt tanulmányozzák a jegyeladói oldalon található vásárlási tájékoztatókat, továbbá adatvédelmi és jogi nyilatkozatokat!